top of page
woman-video-conference-call-her-home-office-during-coronavirus-pandemic.jpg

Ontdek Vectera! Vlekkeloze afspraakplanning

Ontdek Vectera, jouw partner voor vlekkeloze afspraakplanning. Voor bouwondernemers die dagelijks overspoeld worden door e-mails en telefoontjes, is efficiëntie van cruciaal belang.

Gemakkelijk afspraken plannen met Vectera

Efficiënte afspraakplanning is van cruciaal belang voor bouwondernemers, die vaak worden overladen met e-mails en telefoontjes. Het vermijden van een eindeloze uitwisseling van berichten om een geschikte afspraak te vinden, is een prioriteit. Gelukkig zijn er geavanceerde tools, zoals Vectera, die dit proces vereenvoudigen. Of het nu gaat om online, offline, of telefonische afspraken, Vectera biedt een alles-in-één oplossing voor gestroomlijnde en probleemloze afspraakplanning, waardoor bouwondernemers kostbare tijd kunnen besparen en zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Ontdek vandaag nog hoe Vectera jouw afspraakplanning kan verbeteren.

afspraakplanning voor bouwondernemers

Waarom kiezen voor Vectera?

planningssysteem

Klantvriendelijk

Door gebruik te maken van een online planningssysteem zorg je direct voor een prettige ervaring voor de klant en indirect voor een verhoging van de omzet.

tijdsbesparing in de bouwsector

Optimale tijdsbesparing

Tijd is kostbaar, vooral in de bouwsector. Je eigen (bedrijfs)agenda (Google, Outlook, Apple, …) wordt automatisch bijgewerkt, zodat je altijd up-to-date bent.

hulp bij afspraak planning

Geen vertraging

Zodra de afspraak is bevestigd, krijgt de klant een automatische bevestiging. Je klant ontvangt ook een uitnodiging voor deze agenda-afspraak.

soepele afspraken

Geen afspraken vergeten

Daarom stuurt het systeem jouw klant een herinnering wanneer de afspraak nadert. Zo is iedereen op hetzelfde adres (online) hetzelfde uur en verloopt alles soepel. 

online plannen aanbieden

Ruime keuze

Ruime keuze hoe je het online plannen van afspraken aanbiedt, dat kan op jouw website of via een link in een mailtje, SMS, WhatsApp, Messenger, ….

bouwsector ondernemen

Voor de bouwsector

Het is mogelijk om in real-time tekeningen, foto's en ontwerpen te delen en te be-spreken. Geen geknoei met notities. Alles wat je bespreekt wordt netjes opgeslagen.

Vlekkeloze planning met Vectera

tijd besparende planning

Bouwondernemers worden geconfronteerd met talloze uitdagingen bij het plannen van afspraken, plaatsbezoeken en vergaderingen. Vectera biedt een alles-in-één oplossing die tijd bespaart, efficiëntie verhoogt en je voorbereidt op de toekomst. Dankzij hun gebruiksvriendelijke platform kun je je volledig concentreren op je bouwprojecten, met de geruststelling dat je planning vlekkeloos en efficiënt verloopt. Ontdek vandaag nog zelf hoe eenvoudig en doeltreffend afspraken plannen kan zijn met Vectera.

* Slimmer Ondernemen is gecertifieerd Vectera partner.

Vectera als oplossing

Vectera is de alles-in-één oplossing!

Voor bouwondernemers is Vectera een waardevolle partner in efficiënte afspraakplanning, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en de administratieve rompslomp wordt verminderd. Of je nu te maken hebt met afspraken, vergaderingen, of plaatsbezoeken, Vectera biedt de flexibiliteit om naadloos te schakelen tussen online en offline interacties. Het gebruiksvriendelijke platform minimaliseert de leercurve en stelt je in staat om snel aan de slag te gaan. Bovendien, met geavanceerde technologie en integraties, bereidt Vectera je voor op de toekomst van de bouwsector, waardoor je altijd up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen. Kortom, Vectera geeft je de controle over je afspraken en communicatie, terwijl het je helpt om je bouwprojecten effectiever te beheren.

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!

bedrijfs hulp met slimmer ondernemen

Meer dan 100 getrainde personen!

Ik ben heel blij!

hulp bij administratie en planning
bedrijfs hulp SlimmerOndernemen

Ik ben heel blij nu jij mij helpt in mijn administratie en bedrijf. Ik voel me er ook rustiger bij en heb meer tijd voor mijn familie. Dankzij jouw steun kan ik perfect mijn administratie en planning in goede banen leiden en top dat je inspireerde tips voor aannemers deelt!

Patrick H. - Zaakvoerder ATH

Ze begreep mij direct!

website laten opbouwen
Website op laten bouwen

Nadat mijn vorige website bouwer me in de steek liet hielp Daisy me met het opbouwen van mijn website. Ze had weinig woorden nodig om mijn vakmanschap te begrijpen en te vertalen naar mijn website. We gaan in de toekomst nog samen-werken om mijn agenda en administratie te digitaliseren

Reinoud F. - Zaakvoerder 't Vrije Vuur

Breng jouw onderneming naar een ander niveau!

36 maanden

Al 9 jaren lang hebben wij geen kwartaalstress meer.

170 ondernemers

Hebben wij geïnspireerd met onze online webinars.

15 jaar ervaring

In Sales, Partner Manager en Customer Onboarding.

bottom of page