top of page
Planning voor je bedrijf.jpg

Profiteer van onze gratis aanbiedingen!

Ontdek onze geweldige gratis aanbiedingen! Bij ons vind je een schat aan gratis tips, waardevolle informatie, boeiende e-books, vermakelijke quizzen en nog veel meer. We zijn er om jou te helpen en te inspireren. Duik in onze gratis bronnen en ontdek hoe je jouw kennis en vaardigheden kunt verbreden zonder kosten. Het is tijd om te leren, te groeien en te profiteren!

Wij hebben alles al uitgezocht voor je!

Ik werk vrijwel volledig papierloos en op afstand samen met mijn klanten. Ik begrijp dat je deze efficiënte aanpak misschien ook wilt volgen, maar mogelijk niet zeker weet welke programma's je hiervoor moet gebruiken. Daarom heb ik een overzicht samengesteld van de programma's die ik gebruik en hoe ik ze inzet. Ik hoop dat dit overzicht je kan inspireren om processen te digitaliseren en te automatiseren. Als je ondersteuning nodig hebt bij deze transitie, sta ik klaar om je te helpen. Ik gebruik namelijk alle genoemde programma's zelf dagelijks. Hierdoor kan ik je perfect begeleiden bij de installatie, configuratie en je zelfs een snelle rondleiding geven, zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt.

Een overzicht

Facturatie: Billit, Teamleader, Onfact, Robaws 

Online meeting: Vectera

Agenda: Google Calendar

Meer informatie

Afspraken inplannen: Calendly, Vectera

Meer informatie

Taken opvolgen: Teamleader, Google Keep, Notion

Meer informatie

Offerte en verkoop: Teamleader, Robaws 

Meer informatie

Notities en foto's: Lenovo of Remarkable, Google Keep 

Meer informatie

Facturatie: Billit

In de wereld van bouwondernemers vormen facturatie en administratie vaak een grote uitdaging. Gelukkig bestaan er oplossingen die speciaal zijn ontworpen om het leven gemakkelijker te maken, zoals Billit. Billit is een handig en betaalbaar online platform met een gebruiksvriendelijke mobiele app dat de specifieke behoeften van de bouwsector begrijpt. Met Billit hoef je je geen zorgen meer te maken over ingewikkelde facturatieprocessen en tijdrovende administratie, omdat je met dit platform jouw volledige facturatie en boekhouding kunt beheren en digitaliseren. Nog efficiënter werken door een digitale werkbon te koppelen of koppel met Teamleader, Robaws, Visma Bouwsoft en Scribo.

Online meeting: Vectera

Efficiënte afspraakplanning is van cruciaal belang voor bouwondernemers, die vaak worden overladen met e-mails en telefoontjes. Het vermijden van een eindeloze uitwisseling van berichten om een geschikte afspraak te vinden, is een prioriteit. Gelukkig zijn er geavanceerde tools, zoals Vectera, die dit proces vereenvoudigen. Of het nu gaat om online, offline, of telefonische afspraken, Vectera biedt een alles-in-één oplossing voor gestroomlijnde en probleemloze afspraakplanning, waardoor bouwondernemers kostbare tijd kunnen besparen en zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Ontdek vandaag nog hoe Vectera jouw afspraakplanning kan verbeteren.

Agenda: Google Agenda

Om je afspraken te automatiseren, heb je een digitale agenda nodig. Mijn persoonlijke favoriet is de 'Google Agenda'. Deze agenda is eenvoudig in te stellen en biedt integratiemogelijkheden met diverse andere apps, wat erg handig is. Met Google Agenda kun je gemakkelijk een account aanmaken vanuit elk e-mailadres, zodat je moeiteloos vergaderverzoeken kunt verzenden vanaf je zakelijke e-mailadres. Een handige functie is dat je Google Agenda's kunt delen met anderen. Je hebt volledige controle over wat zij kunnen zien en bewerken, of het nu gaat om jouw beschikbaarheid of gedetailleerde afspraken.

Til je onderneming naar een hoger niveau!

36 kwartalen

Al 9 jaar geen
kwartaalstress meer.

+270 ondernemers

Deden inspiratie op dankzij
onze online webinars.

15 jaar ervaring

In verkoop, relatiebeheer en professionals helpen opstarten.

bottom of page