top of page
billit.jpg

Ontdek Billit! Jouw facturatie oplossing

Billit is dé oplossing voor bouwondernemers die worstelen met facturatie en administratie. Dit betaalbare online platform en handige mobiele app zijn speciaal ontworpen voor de bouwsector, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over tijdrovende processen.

Eenvoudig factureren en administreren met Billit

In de wereld van bouwondernemers vormen facturatie en administratie vaak een grote uitdaging. Gelukkig bestaan er oplossingen die speciaal zijn ontworpen om het leven gemakkelijker te maken, zoals Billit. Billit is een handig en betaalbaar online platform met een gebruiksvriendelijke mobiele app dat de specifieke behoeften van de bouwsector begrijpt. Met Billit hoef je je geen zorgen meer te maken over ingewikkelde facturatieprocessen en tijdrovende administratie, omdat je met dit platform jouw volledige facturatie en boekhouding kunt beheren en digitaliseren.

Bouwsector beoeften

Waarom kiezen voor Billit?

hulp bij factureren

Meer dan papierwerk

Facturatie gaat om efficiëntie, nauwkeurigheid en tijdige betalingen. Met Billit ben je verzekerd van een gestroomlijnd proces.

optiamle tijdsbesparing voor je bedrijf

Optimale tijdsbesparing

Tijd is kostbaar, vooral in de bouwsector. Met Billit bespaar je kostbare uren die anders aan administratie zouden worden besteed.

Slimmer ondernemen

Veilig en betrouwbaar

Billit hecht het grootste belang aan de veiligheid en betrouwbaarheid van hun diensten, en dit geldt in het bijzonder voor overheidsdiensten.

e-invoicing gebruik

E-invoicing in 2026

De toekomst van facturatie ligt in e-invoicing. In 2026 zal e-invoicing een nog grotere rol spelen in het zakendoen. Bij Billit zijn ze al voorbereid op deze veranderingen.

hulp bij slimmer te ondernemen

Koppel met jouw boekhouder

Je kunt eenvoudig al je documenten online delen met je boekhouder, waardoor je samen aan dezelfde informatie kunt werken zonder enige problemen.

hulp in de bouwsector

Voor de bouwsector

Billit integreert bonnen en 6% BTW voor particulieren, en werkt moeiteloos samen met populaire tools voor werkbonnen, projectmanagement en facturatie.

Maak je facturatieproces makkelijker

Vereenvoudig jouw Facturatieproces met Billit

Als bouwondernemer word je geconfronteerd met tal van uitdagingen in facturatie en administratie. Billit biedt een alles-in-één oplossing die niet alleen tijd bespaart, maar ook efficiëntie verhoogt en je voorbereidt op de toekomst. Dankzij hun gebruiksvriendelijke platform kun je je volledig richten op je bouwprojecten, met de geruststelling dat je facturatie in deskundige handen is. Ontdek vandaag nog hoe eenvoudig en effectief facturatie kan zijn met Billit.

* Slimmer Ondernemen is gecertifieerd Billit partner en kan jou helpen bij aanleren van Billit, opstarten en gebruiken van Billit.

integraties gebruik in bouwsector

Haal meer uit Billit met integraties

Optimaliseer je Billit-ervaring door gebruik te maken van integraties. Verbind moeiteloos met je huidige software en tools om het volledige potentieel van Billit te benutten. Automatiseer taken en laat je data automatisch synchroniseren, waardoor je de hoeveelheid handmatig werk aanzienlijk vermindert. Dit leidt tot meer efficiëntie in je werkprocessen en geeft je de tijd en ruimte om je te concentreren op wat echt belangrijk is: de groei en succes van je onderneming. Ontdek hoe integraties met Billit jouw zakelijke activiteiten kunnen transformeren en optimaliseren.

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!

Slimmerondernemen review

Meer dan 100 getrainde personen!

Ik ben heel blij!

steun bij administratie en planningen
aannemers in bouwsector

Ik ben heel blij nu jij mij helpt in mijn administratie en bedrijf. Ik voel me er ook rustiger bij en heb meer tijd voor mijn familie. Dankzij jouw steun kan ik perfect mijn administratie en planning in goede banen leiden en top dat je inspireerde tips voor aannemers deelt!

Patrick H. - Zaakvoerder ATH

Ze begreep mij direct!

website laten bouwen
Slimmer Ondernemen Daisy

Nadat mijn vorige website bouwer me in de steek liet hielp Daisy me met het opbouwen van mijn website. Ze had weinig woorden nodig om mijn vakmanschap te begrijpen en te vertalen naar mijn website. We gaan in de toekomst nog samen-werken om mijn agenda en administratie te digitaliseren

Reinoud F. - Zaakvoerder 't Vrije Vuur

Breng jouw onderneming naar een ander niveau!

36 kwartalen

Al 9 jaar lang hebben wij geen kwartaalstress meer.

170 ondernemers

Hebben wij geïnspireerd met onze online webinars.

15 jaar ervaring

In Sales, Partner Manager en Customer Onboarding.

bottom of page