top of page
workingDaisyArchitectBuilder

Leer mij kennen!

In het weelderige Ertvelde, omringd door groen, begint mijn verhaal van groei en slimmer ondernemen. Als de drijvende kracht achter verandering, nodig ik je uit voor deze reis. Lees meer en leer mij kennen!

Hi, ik ben Daisy!

daisyinbureauroze.png

Ik ben Daisy, een toegewijde professional die samen met mijn gezin en twee huisdieren in het groene Ertvelde woont. Als de oudste van vier kinderen ben ik opgegroeid in een gezin waar mijn vader werkte bij VOLVO Cars en mijn moeder voor het huishouden zorgde. In 2004 behaalde ik mijn diploma in 'Office Management' met een specialisatie in de Duitse taal.

In de afgelopen twintig jaar heb ik mijn vader, een stielman in kachelbouw, bijgestaan in het beheren van zijn administratie, website en boekhouding. We evolueerden van papieren bonnetjes naar digitale facturatie en uiteindelijk naar boekhouding in Exact Online, waardoor we de helft konden besparen op de kosten van onze accountant. Deze efficiënte aanpak zorgde ervoor dat we al negen jaar geen last meer hebben van kwartaalstress, met slechts één uur financiële administratie per week. 

Hier leerde ik Slimmer Ondernemen!

Met vijftien jaar ervaring in Sales, Partner Management en Customer Succes, vond ik mijn passie in het helpen van ondernemers om slimmer te ondernemen en werken. De afgelopen negen jaar heb ik ondernemers geholpen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren op het gebied van klantenbeheer, facturatie en boekhouding, onder andere met behulp van Teamleader en Exact Online.

In mijn vorige rol bij Teamleader werkte ik op de koppelingen met andere software (Mailing, website, tijdsregistratie, boekhouding,...) , automatisatie en kennisdeling. Ik inspireer honderden ondernemers en KMO's met blogartikelen, helpartikelen en webinars over onderwerpen zoals 'Sneller betaald krijgen' en 'Automatiseer je betalingen'. Ik blijf mijzelf bijscholen in time management, schaalbaarheid, automatisatie en efficiëntie, met als ultieme doel slimmer werken in plaats van harder werken.

Samen op missie voor succes!

Mijn missie is om ondernemers, zoals jij, te helpen minder tijd te besteden aan administratieve rompslomp en meer tijd te geven voor je passies en privéleven. Samen kunnen we jouw ware doel met je onderneming definiëren en zoeken naar manieren om meer vrije tijd te creëren, zonder inkomsten te verliezen.

Als drukbezette aannemer in de bouw, met altijd te weinig tijd door verkoop, administratie en boekhouding, hoef je je geen zorgen te maken. Ik sta klaar om je te helpen met een oplossing op maat. We zullen samen de digitale en geautomatiseerde route bewandelen, zodat je speelt met klantenbeheer, boekhouding en planning. Met mijn expertise kun jij weer de controle terugnemen, succesvol zijn zonder stress, en meer quality time met je gezin ervaren.

 

Laten we samen dit doel bereiken, en daarop hef ik graag een glas! 🥂

hulp voor aannemers in de bouw

Samenwerking met andere experts in optimalisatie. 

Je bent zo sterk als je netwerk. Niemand kan zonder de hulp van anderen. Slimmer Ondernemen biedt dankzij deze experts een antwoord op elke uitdaging.

Johan Huygh - ToManage!

Johan+Huygh.png

Johan kan als geen ander op zoek gaan naar de beste en meest haalbare verbeteringen voor je bedrijf. Na meer dan 20 jaar aan het stuur van een aantal IT bedrijven en -initiatieven, koos hij er bewust voor om “aan de kant van de klant” te gaan staan en vooral bij KMO en solo ondernemers te zorgen voor de nodige kennis en expertise, zodat je op een slimme manier kan investeren en groeien. 

Sterk in zowel technische, commerciële als administratieve omgevingen. Goed op de hoogte van alles rond digitalisering en IT (ERP systemen, infrastructuur, magazijn- en buitendienst automatisering, …).

Johan is ook de bezieler en eigenaar van ToManage BV.

Steven Cornelis  - Skill IT

StevenCornelis.png

Steven is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven bij het automatiseren van hun workflows, zodat ze met minder moeite sneller kunnen schalen. Wij geloven niet in lange werkdagen, overwerkte werknemers en burn-outs. Bij Skill It draait alles om het gebruik van automatisering om tijd te besparen voor gelukkigere klanten, gelukkigere medewerkers en een gelukkigere jij!

Sterk in zowel Zapier, Make, Billit en Teamleader automatisaties. Liefst implementeert hij geautomatiseerde workflows, aangedreven door AI, die jouw bedrijf efficiënter en productiever maken.

Steven is de founder en mede-eigenaar van Skill IT BV.

Slimmer ondernemen

Daisy De Waele

Heb je meer vragen?

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!

Breng jouw onderneming naar een ander niveau!

36 kwartalen

Al 9 jaar lang hebben wij geen kwartaalstress meer.

170 ondernemers

Hebben wij geïnspireerd met onze online webinars.

15 jaar ervaring

In Sales, Partner Manager en Customer Onboarding.

bottom of page